Flamingo 5 officieel vrijgegeven

Vandaag, 8 december 2017, heeft B3Partners Flamingo 5 GeoCMS officieel vrijgegeven. Flamingo 5 biedt de zelfde uitgebreide functionaliteit als zijn voorganger, maar is technisch gezien vernieuwd. Vrijwel alle moderne browsers worden ondersteund. De userinterface is ruimer en moderner opgezet zodat de viewers of applicaties op desktops en tablets goed functioneren.

Flamingo 5 gebruikt geen plugins en er zijn dan ook behalve een standaard browser geen installaties nodig bij de gebruikers. Flamingo 5 is over een lange tijd uitgebreid getest. Zonder twijfel is Flamingo 5 de beste en meest stabiele release tot nu toe.

Een uitgebreide applicatie als Flamingo 5 gebruikt vele externe bibliotheken. Deze zijn allemaal geüpdated naar de nieuwste stabiele versie. De stabiliteit is hiermee geoptimaliseerd. Flamingo 5 is ook grondig getest op het gebied van veiligheid en voldoet aan de huidige stand der techniek.

De lijst van mogelijkheden is eindeloos en een demo van de mogelijkheden is de enige manier om hier een goed beeld van te krijgen. Wij geven zo’n demo graag. Om toch een idee te krijgen noemen we hier: onbeperkt aantal interactieve kaarten met ieder een eigen layout, printen/rapporteren van kaarten met objectinformatie, analyseren en selecteren van objecten, grafieken, zoeken met autoaanvullen, bewerken van data in formulieren enz.

Flamingo wordt ook vaak gebruikt als basis voor de realisatie van specifieke applicaties. Middels de flexibele configuratiemogelijkheden en de mogelijkheid om eigen vakspecifieke componenten toe te voegen kan zo’n applicatie efficiënt gerealiseerd worden: beheer van objecten in de openbare ruimte, meldingen leefomgeving, aanvragen vuurwerkevenementen enz.

Wilt u meer weten over Flamingo 5 laat het ons weten via reactieformulier, email of telefoon. Wij komen Flamingo 5 graag demonstreren.