Vacature GIS Consultant (36-40 uur)

B3Partners in Utrecht zoekt een GIS Consultant. Een veelzijdige job, waar je een substantiële bijdrage levert aan een beter leefbaar Nederland door locatiedata te combineren met andere databronnen, waardoor er inzichten ontstaan die eerder niet duidelijk waren. Zoek jij een baan met serieuze complexiteit, veel data en maatschappelijke relevantie, lees dan snel verder.

Over ons
Wij zijn B3Partners(b3partners.nl), we leven in de wereld van Big Data gekoppeld aan geografische informatie. We leveren complexe software aan provincies en gemeenten. Deze software bevat interactieve kaarten (soort Google Maps, maar dan veel toffer ?), formulieren, rapporten en rekenmodules. De software wordt altijd als Saas of webapplicatie aangeboden. Onze software wordt gevoed met grote databases met informatie die wij op een slimme manier koppelen. Hierdoor krijgen gewone kaarten een gelaagdheid in informatie waardoor klanten inzichten en overzichten krijgen die ze daarvoor nooit hadden.

Jouw functie…
… is er op gericht de vraag van de klant duidelijk te krijgen en vervolgens met de juiste data en onze software antwoorden te genereren die onze klanten verder helpen. Naast de implementatie van de software zorg je dat de juiste databestanden gekoppeld worden aan onze software. Als er functionaliteiten nodig zijn om het juiste inzicht te genereren overleg je hierover met development. Je bewaakt in dat geval het project en de scope ervan.

Je gaat altijd voor echte oplossingen van echte problemen. Deze werkzaamheden verricht je bij de klant. Projecten verschillen in duur en intensiteit. Zo kan het zijn dat je een maand vier dagen in de week bij een opdrachtgever actief bent, maar het kan ook zijn dat je vier maanden lang bij vier opdrachtgevers een dag in de week actief bent. Hebben gebruikers gebruikersvragen dan hebben we daarvoor een professionele support afdeling!

Onze klanten zijn technisch goed onderlegd en hebben een opleiding als aardwetenschapper, geoloog, planoloog of vergelijkbare studies. Dit betekent dat onze consultants zelf goed thuis moeten zijn in onze oplossingen. We verwachten dat je na een periode van inleren en opleiden zelfstandig in staat bent om onze klanten te adviseren.

Wat wij zoeken in een GIS Consultant

  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal, proactief en je abstract analytische vermogens zijn sterk ontwikkeld. Uiteraard heb je affiniteit met geografie, kaarten en (big) data

Een opleiding vinden wij niet het belangrijkste, maar je functioneert aantoonbaar op minimaal HBO niveau. Wat we wel heel belangrijk vinden is de wil om het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen in een super vooruitstrevende wereld.

Geboden
Bruto maandsalaris tussen € 4200 en 4800 bpm op basis van 40 uur,-. Dit is afhankelijk van ervaring en kennisniveau, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Werken bij B3Partners betekent werken in alle vrijheid. Wij gaan er vanuit dat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nemen en het aangeven als ze tegen zaken aanlopen. B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega’s die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied.

Interesse
Ben je enthousiast? Stuur je CV dan naarwerkenbij@b3partners.nl. Voor meer informatie kan je contact met Jeroen Bergen opnemen via 06547375858 je kan met vragen Jeroen ook appen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door B3Partners niet op prijs gesteld.