Over ons

B3Partners ontwikkelt én implementeert slimme en interactieve webapplicaties voor het opslaan en delen van geografische informatie.

Over ons

B3Partners is een ISO 27001:2017 gecertificeerd bedrijf gevestigd in Utrecht, gespecialiseerd in innovatieve producten op het gebied van Open Source GIS. Wij ontwikkelen en implementeren slimme en interactieve webapplicaties voor het opslaan en delen van geografische informatie, voor overheden en het bedrijfsleven in heel Nederland.

Ons team bestaat uit mensen die vol voor de techniek gaan, zoals GIS-specialisten, ontwikkelaars, technisch beheerders, aangevuld met ervaren trainers, functioneel applicatiebeheerders en consultants. Afhankelijk van uw vragen of wensen stellen we het juiste team samen met de juiste focus en werken wij samen aan de juiste oplossing.

Common Ground en Open Source

Bij het ontwikkelen van GIS oplossingen past B3Partners al jaren de principes van Common Ground toe. Dat sluit prima aan bij ons geloof in Open Source, het met andere ontwikkelaars delen van de gevonden oplossingen. Open Source én Common Ground dragen in ons werk voor opdrachtgevers enorm bij aan de flexibiliteit, de wendbaarheid en de duurzaamheid. Bovendien voorkomt het onnodige kosten.

Benieuwd welke Open Source software door B3Partners is ontwikkeld? Klik hier: Github.

B3Partners is ook oprichtend lid van de OpenGeoGroep.

Anderen over ons