Actuele vacatures

there it is


Vacature Systeembeheerder/DevOps

B3Partners (open source GIS-specialist) in Utrecht zoekt een Linux Systeembeheerder / DevOps voor onze Tailormap GIS applicatie. Een veelzijdige job, waar je een substantiële bijdrage levert aan een beter leefbaar Nederland door te zorgen voor een robuuste hosting, het beheer van Tailormap en aanverwante applicaties. In Tailormap wordt geodata gepubliceerd en gecombineerd tot interactieve kaarten. Hierdoor krijgen gebruikers inzicht in hun data als nooit te voren. Zoek jij een ICT beheer baan met serieuze complexiteit, veel data en maatschappelijke relevantie? Lees dan snel verder. 

Over ons

Wij zijn B3Partners en wij zijn het snelst groeiende GIS bedrijf van Nederland. B3Partners is marktleider op het gebied van Open Source GIS. Ons product is Tailormap (https://tailormap.nl), een Open Source GIS pakket, wat wij leveren aan o.a. provincies, gemeente, veiligheidsregio’s, waterschappen en ingenieursbureaus. Tailormap helpt gebruikers om zelf interactieve kaarten te publiceren op het internet voor hun publiek. Je kunt als eindgebruiker informatie opvragen over de kaarten, maar ook objecten beheren, analyseren en nieuwe kaarten publiceren, Tailormap wordt altijd als SaaS of in-house webapplicatie aangeboden. Tailormap koppelen wij aan databases met geo-informatie om de kaarten te voorzien van meer gelaagdheid in informatie. Klanten krijgen zo inzichten en overzichten die ze nooit eerder zo gemakkelijk konden verkrijgen. Tailormap is Open Source omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat zit diep in ons DNA en is dus kenmerkend voor de manier waarop B3Partners werkt. 

Jouw functie…

… is gericht op het beheren van de applicaties en omgevingen die onze klanten verder helpen. Enerzijds beheer je ons server park van ruim 30 virtuele servers (groeit dit jaar nog naar meer dan 70 servers), installeer je nieuwe Tailormap omgevingen en bent proactief bezig om deze omgevingen te beheren. Daar komt ook bij dat jij een essentiële bijdrage levert aan het herontwerpen en bouwen van onze nieuwe hostingsinfrastructuur met het oog op schaalvergroting. Anderzijds houd je je bezig met taken op het gebied van applicatiebeheer. Denk hierbij aan controle en onderhoud, testen en implementeren van nieuwe en bestaande applicaties of onderdelen daarvan. Je overlegt met gebruikers (klanten) van de applicaties om eventuele problemen te signaleren en verdere wensen te ontdekken. Ook het monitoren van tientallen (en op termijn honderden) klantomgevingen richt je op intelligente wijze in. Je draagt zorg voor de analyse van (toekomstige) problemen/storingen, draagt oplossingen aan, voert deze uit, of besteedt deze uit waar nodig. 

Als persoon ga je altijd voor échte oplossingen voor échte problemen. Deze werkzaamheden verricht je voornamelijk bij ons op kantoor met vaste collega’s. Projecten verschillen sterk in duur en intensiteit. 

 Wat wij zoeken in een Systeembeheerder / DevOps

Uiteraard relevante ervaring als Systeembeheerder en / of als DevOps, interesse in web technologie en diepgaande kennis van netwerken, server beheer en hosting. Je voelt je als een vis in het water op een Linux server en kan blind overweg met de commandline, bash-scripting, cronjobs etc. Daarnaast heb je goede kennis van Tomcat, Apache, Java, Postgresql, Ansible (of soortgelijk) en Docker. Kennis van virtualisatietechnieken (vmware) en Oracle is een pré. We zoeken vooral analytische profielen die de wil hebben complexe omgevingen te beheren en daarbij er voor openstaan zich nog te verbazen en zich te ontwikkelen. Je functioneert op minimaal HBO niveau.

 Geboden

Natuurlijk een marktconform salaris, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Dit is afhankelijk van ervaring en kennisniveau, aangevuld met goede secundaire voorwaarden. Werken bij B3Partners betekent werken in alle vrijheid. Wij gaan er vanuit dat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nemen en het aangeven als ze tegen zaken aanlopen. B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega’s die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied. Het beste te vergelijken met een start-up mentaliteit.

 Interesse

Ben je enthousiast? Stuur een email naar info@b3partners.nl (of neem een kijkje op https://www.b3partners.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature Full Stack Developer

B3Partners in Utrecht, de snelst groeiende GIS Software leverancier van Nederland, zoekt een Fullstack Developer. Zoek jij een uitdagende software engineer rol waarbij je werkt aan een concreet eindproduct, dat écht relevant is voor de samenleving? Dit in een omgeving waar Open Source, Java en Angular de technische basis vormen én met een kantoor in regio Utrecht? Lees dan snel verder!

 

Wij zijn B3Partners en wij zijn het snelst groeiende GIS bedrijf van Nederland. B3Partners is scale-up op het gebied van Open Source GIS. Ons product is Tailormap (https://tailormap.nl), een Open Source GIS pakket, wat wij leveren aan o.a. provincies, gemeente, veiligheidsregio’s, waterschappen en adviesbureaus. Tailormap helpt gebruikers om zelf interactieve kaarten te publiceren op het internet voor hun publiek. Je kunt als eindgebruiker informatie opvragen over de kaarten, maar ook objecten beheren, analyseren en nieuwe kaarten publiceren. Tailormap wordt altijd als SaaS of in-house webapplicatie aangeboden. Tailormap koppelen wij aan databases met geo-informatie om de kaarten te voorzien van meer gelaagdheid in informatie. Klanten krijgen zo inzichten en overzichten die ze nooit eerder zo gemakkelijk konden verkrijgen. Op het moment is B3Partners bezig met het opnieuw bouwen van Tailormap. Dit brengt groei en vernieuwing met het bedrijf mee. Dit geeft de unieke kans om de volledige groei van het bedrijf mee te maken en het opnieuw ontwikkelen van Tailormap van A t/m Z.

Tailormap is Open Source omdat wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat zit diep in ons DNA en is dus kenmerkend voor de manier waarop B3Partners werkt.

Werkzaamheden:

 • Werken in een ontwikkelteam waar elke mening telt en verwacht wordt dat er meegedacht wordt aan nieuwe oplossingen;
 • Het maken van ontwerp beslissingen samen met het ontwikkelteam;
 • Werken aan de hand van Scrum;
 • Het reviewen van Pull Requests en suggesties/verbeteringen geven waar nodig.

Skills:

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en Informatica gerelateerd;
 • 2-3 jaar ervaring met webapplicaties;
 • Ervaring met Open Source;
 • Ervaring met frontend frameworks, wij werken met Angular. Kennis hiervan is een pré, maar   ervaring met andere frameworks is een must;
 • Ervaring met relationele databases (PostgreSQL);
 • Ervaring met Java en spring(boot);
 • Ervaring met Linux servers;
 • Ervaring met Git(hub).

 Tech stack:

 • Open Source, Java, spring(boot), Tomcat, Angular, Apache, Github,
 • PostgreSQl, RESTful APIs, Maven, Ubuntu(servers) 


Wat wij je bieden:

Als jij de juiste skills hebt bieden wij een salaris dat passend is bij jou achtergrond en ervaring. Thuis werken of een invulling van de rol in 32 uur per week zijn voor ons prima bespreekbaar. We groeien hard dus je krijgt bij ons echt veel kansen om je op technisch gebied door te ontwikkelen. We werken met serieus grote hoeveelheid data vanuit diverse bronnen. Waardoor we echt durven te stellen dat je dagelijks cognitief uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen! 

B3Partners kent een open en directe cultuur met technische gedreven collega’s die behoren tot de allerbeste in hun vakgebied. Het beste te vergelijken met een start-up mentaliteit. 


Interesse:

Ben je enthousiast? Stuur een email naar info@b3partners.nl (of neem een kijkje op https://www.b3partners.nl).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Een brief is voor ons niet nodig inzicht in je ervaringen en werk is voor ons wel van belang. 

Full Stack Developers (EN)

B3Partners, a fast-growing open-source GIS software developer, is looking for full stack developers. Are you looking for a challenging career as a software engineer, where you can work on socially relevant mapping software, rooted in Java/Angular, all open source? Come to Utrecht and join us!

About us

We are B3Partners. Fastest growing open-source GIS developer in the Netherlands. Our core product is Tailormap, which is deployed at provinces, municipalities, fire departments, water boards and consultancy firms. Tailormap enables users to publish interactive maps for the web, focused on their unique audience. Tailormap can be hosted as a SaaS solution, or as an on-premise web application.

About Tailormap

Tailormap taps into our customers’ databases to add layers of information in their maps. This offers our customers an easy way to gain new insights and overviews like they never had before. Currently, Tailormap is being redesigned. For us, this means growth and innovation. For you, an opportunity to join us and experience this growth, and being part of the complete redevelopment of Tailormap, from start to finish.

Tailormap is open source because we believe in the power of cooperation. That is embedded in our DNA and characterizes how we work.

Activites

 • Work in a development team, where every opinion counts
 • Make design decision in cooperation with the development team
 • Work Scrum based
 • Review pull requests, suggest improvements whenever neccesary

Skills

 • Experience in building web applications
 • Experience in open-source development
 • Experience in front end frameworks. We use Angular.
 • Experience in relational databases (PostgreSQL)
 • Experience in Java and spring(boot)
 • Experience in Linux servers
 • Experience in using Git(hub)

Tech stack

 • Open source, Java, spring(boot), Tomcat, Angular, Apache, GitHub,
 • PostgreSQL, RESTful APIs, Maven, Ubuntu(servers) 


We're offering

With your skills, we’re very happy to welcome you in our team. We offer a fitting salary, possibility of working in the office or from home, and part-time jobs are perfectly acceptable. We are growing, which means that we offer lots of chances to grow your tech skills. Furthermore, we work on serious amounts of data from different sources. We do think that cognitive challenges are part of your daily job here. 

We offer an open and (very Dutch) direct communication culture with tech-minded colleagues who belong to the top in their field. Sometimes we feel a bit like a start-up, but it is a start-up with 20 years of experience.

Sounds interesting?

Send an email to info@b3partners.nl